Energetische Power Healing

Moe, geen fut en geen idee hoe dat komt. Ken je dat gevoel? Dat je energie mist, alsof er een lekkage is en alle kracht uit je loopt? Dan is het tijd voor een Energetische Power Healing!

Een nieuwe manier van een energetische behandeling, waarbij de nadruk ligt op het weer terugkrijgen van je energie, balans en kracht, zodat je alles weer aan kunt!

Wat houdt een energetische power healing in?

Tijdens een Energetische Power Healing worden de energiebanen, energie punten en chakra’s in kaart gebracht door middel van de pendel gaan we kijken of er lekkages zijn in het energieveld. De chakra’s worden nagekeken, weer op hun juiste manier in werking gezet en gecorrigeerd. Door middel van een energetische healing worden de lekkages gestopt en gaat de behandeling verder door de energiebanen aan te vuren en te laten stromen. Daarnaast wordt er gekeken hoe jij en je lichaam om gaan met energie van anderen en krijg je handvaten om jezelf te beschermen, te reinigen van energie en jezelf op te laden.

Uniek in deze behandeling, is het overdragen van je vastzittende emoties en blokkades. Via een speciaal energetisch systeem, ontvang je daar positieve energie voor terug. Deze combinatie van energetische healing, het corrigeren van chakra’s en overdragen van emoties is een compleet concept, precies op maat, zoals het bij jou past en nodig is! Hierdoor voel je je meteen opgeluchter en blijft je energie bij jezelf en kun je weer goed van je dag genieten!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Energetische Power Healing is voor iedereen geschikt vanaf 18 jaar en is met name geschikt voor mensen met problemen als constant moe zijn en futloos voelen. Vooral mensen met hooggevoeligheid hebben veel baat bij deze behandeling

Wanneer is de Energetische Power Healing nog meer een uitkomst?

  • Een leeg, lusteloos gevoel zonder balans
  • Hooggevoeligheid van energie en snel geprikkeld zijn
  • Onregelmatige slaapcyclus en te moe zijn om te kunnen slapen
  • Concentratieproblemen en stemmingswisselingen

Prikkels, prikkels, prikkels!

Wist je dat onze opa’s en oma’s net zoveel prikkels in hun hele leven kregen, als wij in een week? Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat wij meer contact hebben met meer mensen in de week, meer prikkels binnen krijgen via tv, mobiel en laptop, dan vroeger. En ook dat de energetische prikkels van wifi, zendmasten en satellieten zo heftig zijn op ons energie veld, dat ons lijf het soms niet meer aan kan. Niet zo gek dus dat wij maar moe blijven, ons lijf tegensputtert en ons beschermschild (energieveld) zijn werking verliest. Een energetische power healing brengt daar weer verandering in!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De frequentie is voor iedereen verschillend, maar na de eerste behandeling merk je al duidelijk verschil! De ervaring leert dat het verstandig is om deze behandeling 2 of 3 keer te herhalen, met een tussenpose van ongeveer 2 tot 3 weken om een goed eindresultaat te behalen. Uiteraard kun je zelf aangeven wat en wanneer je een behandeling wil en is dat per persoon en situatie verschillend. Na de eerste keer merk je al meteen een geweldig resultaat!

Over Alex Dannijs

De Energetische Power Healing wordt uitgevoerd door Alex Dannijs.

Al jaren is hij als Reiki master bezig met energie en heeft zijn discipline verder uitgebreid als energetisch therapeut en chakra healer. Hij weet als geen ander om te gaan met de chakra’s en het energie veld, problemen op te sporen en de kracht van je zelf naar boven te halen.

Kosten & mogelijkheden

De healing duurt ongeveer 75-90 minuten. Dit is inclusief adviezen op maat, aan de hand van jouw persoonlijke energetische lekkage.

De kosten hiervoor zijn €65,-