Hoe anderen Health Force hebben ervaren

“Ik liep al jaren ergens tegen in te hikken en kon mijn vinger er niet op leggen wat het was. Mijn werkgever merkte dit ook en kon me steeds minder goed concentreren. Mijn werkgever heeft toen samen met Alex gekeken naar de mogelijkheden en het Access Bars traject aangeschaft. Na de eerste sessie was mijn hoofd zoveel meer helderder en kon me meer concentreren op mijn werk. Nu het traject afgelopen is, voel ik me een ander mens. Ik sta volop in mijn kracht en ervaar een enorme vrijheid in mezelf. Mijn werk is er veel op voorruit gegaan. Ik kan meer werk verzetten dan ik ooit kon en toch energie houden en me goed blijven voelen. Echt top!”

“Eerst geloofde ik er allemaal niet in. Access Bars klonk wazig en coaching had ik al zoveel gehad. Ik kampte al jaren met een burn-out of zat er tegen aan. Rust, anti depressiva, coaching, alles geprobeerd. Tot ik bijna niet meer goed kon functioneren in mijn werk. Ik liet overal steekjes vallen en voelde me constant te veel voor iedereen. Mijn baas wilde dat ik het toch nog probeerde en ik kreeg de mogelijkheid om een traject te doen bij Health Force. Bij het eerste consult bij Ursula, sloeg ze ineens de spijker op zijn kop. Mijn lichaam was leeg, energie loos en ik wist niet hoe deze aan te vullen. Na diverse testen bleek ook dat de energiepot leeg was en bepaalde hormoon processen niet liepen. Ze gaf me een stapel tips, voedingsadviezen en supplementen mee om deze bij te tanken. Een week later kreeg ik een Access Bars van Alex. Ook hij wist mijn mentale probleem te raken. Na deze twee afspraken ben ik al helemaal om en voor het eerst geloof ik ook echt dat ik beter kan worden. Ik heb nog een grote weg te gaan, maar ik voel me gehoord”.

“Mijn energie peil is al meer dan 10 jaar te laag. Ik ben hooggevoelig en kan niet goed met grote groepen overweg. Bij een vergadering zit in een hoekje en probeer alles mee te krijgen. Mijn manager had een gesprek gehad met Health Force en wilde kijken of we aan mijn hooggevoeligheid kunnen werken. Ik heb hier geleerd er mijn kracht van te maken en me te beschermen wanneer nodig is. Door Access Bars voelt mijn hoofd weer rustig aan, kan ik weer helder denken en geeft me meer concentratie. Het coachen in het traject vond ik heel fijn, veel handvaten, mogelijkheden en vooral begrip.”

Bij Nicole kreeg ik een hsp coaching gesprek, omdat ik pas ontdekt had over mijn HSP.
Nicole gaf veel mooie tips waar ik meteen mee aan de slag kon. Dankjewel Nicole!