Healy Diagnose Consult

Je voelt je moe, niet lekker en lijkt al een hele poos niet te kunnen vinden wat er scheelt.

Je draait al even rond vage klachten heen en bent een beetje moedeloos aan het worden.

De Healy biedt uitkomst!

Wat is een Healy Diagnose consult?

Alles bestaat uit trillingen en frequenties. De natuur, de elementen en zeker ook wij als mens.
Sterker nog, elk orgaan, vitamine, mineraal, aminozuur, energie banen, noem maar op, hebben hun eigen frequentie. Door deze uit te meten, kun je exact in kaart brengen waar jij een storing in je energie hebt! De Healy is een apparaat die frequenties meet in je lichaam. De Healy bezit meer dan 150 programma’s die gelinkt staan aan frequenties van ons lichaam. We kunnen daarmee uitmeten hoe jouw lijf er onder andere voor staat in de volgende zaken:

  • Mentale balans
  • Vitamines & mineralen
  • Aminozuren
  • Meridianen
  • Bio-energetische en de orgaanbalans
  • Energetische factoren
  • Chakra’s & het aura veld

Ook kan er gemeten worden of er behoefte is aan (en welke) homeopathische middelen, kruidenpreparaten
, Schüssler zouten
 en bloesemremedies.

Aan de hand van de diagnose geef ik een advies, welke producten of behandeling je het beste kunt gebruiken om de balans weer te krijgen in je lichaam.

Stap voor stap ga ik dat doorlopen met jou.

Hoe werkt de Healy diagnose?

Na ontvangst, wordt je aangesloten op de Healy. Je krijgt aan elke pols een bandje, die met een draadje aan de Healy verbonden is. De Healy neemt de frequentie van je lichaam op en stuurt deze naar het programma. Via een speciale app, kan ik elk programma nu opvragen en geeft dat weer in de computer. Door middel van een foto kan ook de aura gelezen worden en de chakra’s in kaart worden gebracht.

(de onderstaande mogelijkheden hebben alleen betrekking op een Healy diagnose consult in ons centrum. Neem voor pakket mogelijkheden voor op afstand contact met ons op)

Dit zeggen onze klanten

“De Healy gaf mij meteen veel duidelijkheid over welke organen en systemen er uit balans waren. Ursula gaf daarbij duidelijke uitleg en samen zijn we op zoek gegaan naar wat de oorzaak kan zijn van mijn klachten. Ondertussen werkte de Healy gewoon door, die was energetisch mijn lijf aan het herstellen. Na het consult en het opvolgen van de adviezen, voel ik me voor het eerst in 8 jaar weer fit en zijn mijn buik- gewricht- en slaapklachten enorm verminderd. 

Op naar de volgende afspraak!”

– Mandy van Oudheusden

Jouw winst met de Healy diagnose

Eindelijk kun je in kaart brengen wat jouw lijf mist!
Vaak is de eerste domino steen die we zoeken. Dat eerste stukje, dat eerste probleem in je lichaam, wat de andere activeert en weer één en weer één. Soms zoek je jaren naar die stukjes. Met de Healy kun je jouw lichaam in kaart brengen en aanpassen naar de behoeftes van jouw lijf!

De borg van de Healy is € 50,- en zit niet inbegrepen bij de prijs.

Het is niet mogelijk om het Healy apparaat thuis te sturen en moet dus worden opgehaald in ons centrum in Tilburg.

Over Ursula

De Healy diagnose consult wordt afgenomen door Alex Dannijs

Alles is energie! Vijftien jaar geleden ben ik begonnen als reiki therapeut en kwam van de ene verbazing in de andere. Ik ontdekte de kracht van energie op zoveel fronten en mogelijkheden. Ik breidde mijn studie uit tot reiki master en energetisch therapeut. Later kwam er nog access bars en body processen bij. Allemaal geweldig om te doen en te ervaren! Inmiddels geven we al meer dan 10 jaar reiki cursussen en we leren elke dag bij hoe mooi de energie kan zijn.

Mijn passie is om jou te laten voelen wat energie is, wat jouw geboorterecht op deze energie is en je innerlijke krachten daarmee omhoog te halen. Om weer de kracht en plezier van het leven te laten voelen, want alles is energie

Ze kijkt naar de puzzelstukjes uit de diagnose en legt aan jou uit wat er speelt en wat er aangevuld kan worden in je lijf.

Mocht je nog vragen hebben over de Healy diagnose consult, stuur dan gerust een mail