Healy verhuur

De Healy biedt onwijs veel mogelijkheden. Deze is ontworpen door medische specialisten, die op een andere manier met genezen en versterken van het lichaam bezig wilden zijn. Door gebruik te maken van de trillingen, waar ons lichaam is vanuit is opgebouwd, ontstaat er een nieuwe vorm van healen. Dit heet frequentie-therapie.

De Healy bevat meer dan 20 programma’s, welke weer uit diverse onderdelen bestaan.

In totaal brengt de Healy trillingen voort uit die gekoppeld kunnen worden aan mentale balans, slaap, organen, meridianen en pijn.

Door de Healy aan te sluiten op je lichaam kun jij ook sterker, vitaler, dynamischer én gezonder zijn! Met de Healy verhuur kun jij het zelf proberen en ervaren.

Wat zit er inbegrepen bij de Healy verhuur?

Als je de Healy huurt, kun je het apparaat gedurende 1 week gebruiken. We maken van te voren een Healy diagnose voor je week, zodat je de programma’s precies af kunt stemmen op jouw lichaam en het optimale resultaat zal bereiken.

Bij het afhalen van de Healy nemen we de tijd om je uit te leggen hoe deze werkt en hoe te gebruiken, zodat je thuis meteen kunt beginnen. Ook sturen we per mail een handleiding.

Na je bestelling nemen we binnen 24 uur contact met je op om de Healy af te kunnen halen. De kosten zijn € 75,- voor een week.

De Healy verhuur is er alleen voor afhalen. Bij het afhalen dient nog een borg betaald te worden van € 50,-. Deze ontvang je terug als de Healy in goede staat is.

Dit zeggen onze klanten

“De Healy gaf mij meteen veel duidelijkheid over welke organen en systemen er uit balans waren. Ursula gaf daarbij duidelijke uitleg en samen zijn we op zoek gegaan naar wat de oorzaak kan zijn van mijn klachten. Ondertussen werkte de Healy gewoon door, die was energetisch mijn lijf aan het herstellen. Na het consult en het opvolgen van de adviezen, voel ik me voor het eerst in 8 jaar weer fit en zijn mijn buik- gewricht- en slaapklachten enorm verminderd. 

Op naar de volgende afspraak!”

– Mandy van Oudheusden