Reiki & chakra behandeling

Een Reiki en chakra behandeling zorgt voor innerlijke rust in lichaam en hoofd.

Lichamelijke klachten verminderen en je vind meer balans in je leven. Een reiki en chakra behandeling is een energetische behandeling volgens het traditionele Reiki systeem. Onze Reiki masters zijn gespecialiseerd in Reiki, maar ook in het behandelen op energetisch vlak. 

Door op energetisch niveau te werken, kun je allerlei blokkades opruimen en voel je opgeruimder, frisser en vitaler!

Wat houdt een reiki & chakra behandeling in?

We starten de afspraak met een gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie. We bespreken met je waarom je voor een Reiki behandeling kiest en wat de problemen zijn. Zo kunnen we goed inspelen op je klachten. De behandeling start met het afstellen en het readen van je energie veld. Daarna wordt je energieveld schoongemaakt en de chakra’s gependeld om hun werking na te kijken. Zo kunnen we vooraf al energetische blokkades opsporen. Dan volgt het geven van Reiki door middel van handopleggingen.

Terwijl je heerlijk ontspannen op de behandeltafel ligt, starten we met het hoofd en werken langzaam tot aan je voeten. De handopleggingen worden geplaatst op centrale energiepunten van je chakra-veld. Tijdens deze handopleggingen worden ook eventuele storingen en blokkades in de chakra’s aangepakt. Daarna draai je je om en gaan we verder met de Reiki handopleggingen op je rug.

Ook worden hier de chakra’s uitgelijnd en in balans gebracht. Een voor een lopen we deze na, corrigeren en laten deze weer stromen.

De handopleggingen vinden plaats boven het lichaam. Je wordt alleen aangeraakt op de schouders, benen en armen. Na de behandeling bespreken we de probleemzones en geven je eventueel tips en adviezen om in balans te blijven.

Voor wie is een reiki & chakra behandeling geschikt?

Iedereen die intense rust en ontspanning wil ervaren, kan een Reiki en chakra behandeling laten doen. Verder is een behandeling ook dermate geschikt bij:

  • Algehele malaise – je niet goed voelen met vage klachten
  • Buikpijnen bij teveel drukte & lichamelijke klachten door stress
  • Innerlijke onrust en een onzeker gevoel
  • Hooggevoeligheid en hoofdpijn bij energie van buitenaf
  • Moeite met het verwerken van emoties en processen uit het verleden
  • Onrust in het hoofd
  • Vermoeidheid & disbalans

Is elke reiki & chakra behandeling hetzelfde?

Ja en nee. Uiteraard zijn er standaard handopleggingen waar je elk 3 of 1,5 minuten Reiki energie op ontvangt. Echter is iedereen anders en heeft iedereen andere problemen. Op deze problemen wordt tijdens de behandeling ingespeeld, waardoor er op sommige handopleggingen langer Reiki gegeven wordt, of energiepunten extra aangedraaid wordt om beter te werken. Er kan ook gekozen worden om de behandeling te ondersteunen met edelstenen.

Welke bijwerkingen kun je verwachten?

Relaxt en ontspannen! Tijdens een behandeling wordt je energieveld extra gestimuleerd om te stromen. Ook worden er afvalstoffen afgevoerd. Hierdoor kan er de dag na de behandeling vermoeidheid en hoofdpijn ontstaan. Dit is een normale reactie: het lichaam moet wennen aan de betere doorstroming van energie. Dit verdwijnt weer en voel je je daarna frisser en opgeluchter.

De behandeling wordt gegeven door Alex Dannijs, Reiki master en energetisch chakra therapeut. Alex is ook energetisch therapeut en kent de energie banen op zijn duimpje. Zo kan hij op alle fronten ondersteunen in jouw ontspannings- en healings proces.

Kosten & mogelijkheden

Het tarief voor een Reiki en chakra behandeling is € 75,-.

Deze behandeling duurt 90 minuten, geeft balans, rust en kracht!